Al na een aantal minuten viel het eerste doelpunt gemaakt door Seger (die jarig was) MSC speelde goed en bleef op de helft van de tegen partij, het 2 e doelpunt werd gemaakt door Merijn. Nummer 3 en 4 door onze enige dame in het team Nina. Toen kwam er een goede aanval van de Blesse, maar een goed redding van de keeper(Wessel)voorkwam een tegen doelpunt. Voor rust nog een doelpunt van Nina.

voetbal f4 3 voetbal f4 1 voetbal f4 2

De 2e helft dus een flinke voorsprong, ze waren flink op stoom. Er werd goed over gespeeld en de tegen partij kreeg geen kans bij onze verdediging (Senna) . Dani R had vandaag zijn eerste wedstrijd en deed het super. Doelpunt 7 kwam op naam van Seger, en het was nog niet klaar wand iedereen wilde scoren. Nummer 8 en 9 werden gemaakt door Sem. Toen kwam de tegenpartij toch bij het doel en werd het 9-1. Het was een sportieve wedstrijd, die uiteindelijk eindigde met 13-1 doordat ook Dani K en Lex scoorden.