Deze week stond er weer gewoon een competitiewedstrijd op het programma, ditmaal tegen Olde Veste F5. Nadat vorige week de kwartfinale van de beker tegen WKE F2 verloren was gegaan, was de  teleurstelling bij de jongens en Nina (en ouders) groot, mede door de rol die de scheidsrechter innam tijdens deze wedstrijd.

Vandaag moest de knop weer om, want er wordt nog volop gestreden om het kampioenschap. Uit de eerste minuten van de wedstrijd bleek meteen al dat de jongens (Nina was op vakantie) alles op alles zouden zetten om deze wedstrijd te winnen. Dit resulteerde al in een vroege goal van Seger. Hierna werd er goed gevoetbald, maar de tweede goal wilde niet vallen. Halverwege de tweede helft was het dan toch raak en was het Seger die zijn tweede van de ochtend in het net mocht schieten. De 3-0 liet niet lang op zich wachten, weer was het Seger die binnenschoot. Voor rust werd het nog 4-0, een mooie pas van Senna belande voor de voeten van Seger die de bal op de paalschot waarna hij via een speler van Olde Veste binnen rolde.

Wessel, de vaste keeper, kwam in de tweede helft in het veld en Oscar nam zijn plaats in het doel in. Hierdoor werden wat posities omgezet en was het even zoeken voor de jongens, maar al snel scoorde Dani R. de 5-0. De jongens bleven zoeken naar doelpunten en Wessel, Merijn en Dani R. pikten hun doelpuntje mee. Na de 8-0 deed Olde Veste wat terug en stond het plotseling 8-1. De jongens lieten het hier niet bij zitten en ook Sem scoorde zijn eerste van de ochtend. Tenslotte was het Dani K. die na twee keer een bal op de paal geschoten te hebben de eindstand op 10-1 bracht.

Weer een mooie overwinning van F4 met veel goals waardoor de koppositie wordt versterkt. Maar ondanks dat er weer 10x gescoord is mag de verdediging die ook weer goed stond te spelen niet vergeten worden. Goed gedaan jongens!