Dit na een seizoen die we zijn begonnen met 3 nieuwe spelers (Thirza, David en Sam). De overige 7 spelers hebben vorig jaar al samen gevoetbald in F8.

Tijdens het begin van de competitie werd al duidelijk dat MSC F5 wel eens mee kon gaan doen voor het kampioenschap. De spelers die vorig jaar begonnen zijn met voetbal, hebben kwalitatief een behoorlijke sprong gemaakt. De nieuwe spelers hebben zich moeiteloos aangepast.

Het hele seizoen heeft de sfeer er goed in gezeten, wat iedere week weer leidde tot hoge uitslagen en uiteindelijk tot het kampioenschap! Een kampioenschap met 2 verliespunten en een doelsaldo van 86(!) voor en 9 tegen. Dit geeft wel  aan wat een toppers Wouter, Luca, Niels, Thirza, Sam, David, Romée, Mats, Steijn en Tommy zijn!

 

Zaterdag stonden de kinderen toch wel iets gespannen op het veld, wat te zien was aan het spel in de eerste helft. Met de rust stond het nog maar 1-0. Na de rust werd er snel orde op zaken gesteld en werd het uiteindelijk 7-0.

Na de wedstrijd kon het kampioensfeest los barsten. Met champagne, bloemen, patat en natuurlijk de kampioensstandaard, die iedere speler kreeg, werd het een gezellig feest in de kantine.

 

Nu zullen we in de voorjaarscompetitie moeten laten zien dat we tegen betere tegenstanders ook ons mannetje staan. We gaan er alles aan doen om ook dan ook weer zo goed mogelijk te presteren. Maar wat nog veel belangrijker is dat we met zijn allen net zoveel plezier gaan beleven als in de afgelopen ander half jaar!