MSC begon goed aan de wedstrijd en speelde zeer gedreven met veel druk naar voren, dit resulteerde in zeker vier goede kansen maar wonder boven wonder ging de bal er niet in. Bij de eerste de beste counter sloeg SVN toe en stond MSC op een 1-0 achterstand,dit tot grote ergernis van de coach(kan slecht tegen zijn verlies). Niet dat hij boos was op zijn spelers, nee dat niet die deden alles goed ,maar het zal toch niet gebeuren dat je zoveel kansen krijgt en dan die wedstrijd verliest. Gelukkig was het binnen 3 minuten weer gelijk een schot (ala Arie Haan of Richard Bijl)van Julian bracht de stand op 1-1. Daarna was het allen nog maar MSC wat de klok sloeg aanval naar aanval en zo gingen de mannen uit Meppel  met een 3-1 voorsprong de rust in.

Het publiek uit Nijeveen hoopte dat SVN de tweede helft aan zou zetten, maar dit gebeurde niet MSC domineerde ook de tweede helft en liep uit naar een 7-1 voorsprong. Dit was ook de eindstand en zo konden de meegereisde fans(ouders) van MSC een feestje vieren. De uitblinker voor dit duel was Bjorn die als een echte Ausputzer(Franz Beckenbauer) zijn verdediging corrigeerde en alle counters van SVN afsloeg.

Doelpuntenmakers Ole 4, Daan 2, Julian 1.