Met pressievoetbal werd Wolvega vast gezet en gelegenheidskeeper Roy kreeg dan ook geen enkele bal de eerste helft. Delano en Lohran pakten veel ballen af ,Woud en Julian controleerden het middenveld ,en als laatste verdediger dicteerde Bjorn zijn medespelers. Voorin moest het komen van de drie spitsen Ole , Thomas  en Daan. Alleen had MSC het vizier nog niet op scherp staan bal op de paal ,bal voorlangs , schoten net naast ,eindelijk dan na 10 minuten was het wel raak een vloeiende combinatie op rechts afgerond door Thomas 1-0. Wie hierna dacht dat MSC achter over ging leunen had het mis er werd nog meer druk gezet en zo werd er voor rust nog 3x gescoord,eerst was het Julian die met een harde knal de 2-0 binnen schoot daarna was het weer Thomas die zich knap vrij draaide en er 3-0 van maakte. De 4-0 werd binnen getikt door Ole naar goed voorbereidend werk van Woud. Naar rust een ander spel beeld Wolvega drong aan en kreeg zo waar wat kansen maar Julian de keeper van de tweede helft stond een tegen treffer in de weg. Deed MSC dan niks meer de tweede helft ,jawel met messcherpe counters kreeg het goede kansen  maar Wolvega had ook een hele goede keeper. Zo bleef het lang vier nul tot de laatste 5 minuten toen sloeg MSC nog 2x toe met met telkens Thomas als afmaker eindstand 6-0. Een uitstekende prestatie van F5 wat nu aansluiting vind bij de koplopers. Na het penalty schieten en handjes schudden waren de babbels groot en dit mag ook want F5 draait inmiddels op volle toeren. Op naar volgende week voor weer een lastige uitwedstrijd tegen BEW F3 uit Vledder.