MSCOldeF52Een kwartier later dan gepland gaat de wedstrijd dan toch van start. De jongens van MSC lijken zich al wat moe gespeeld te hebben, terwijl Oldeholtpade als een speer van start gaat. De bal vliegt in de eerste minuten van links naar rechts en van voor naar achter. Van spelopbouw lijkt geen sprake…. MSC is wel veel in de aanval, maar Oldeholtpade heeft ook een paar sterke acties. Bjorn heeft het achterin erg druk en staat als een rots in de branding te verdedigen. Dan ineens…. Bjorn verdedigd mooi uit over rechts en gaat via een paar passes naar Thomas, die dribbelt richting de goal en JAAAA 1-0!

Weer een aanval …en nog één en nog één en Ole nu over links….. oeiii bijna. Dan een mooie actie via Wout op Julian… Ole….. ohhhh jammer.

MSCF5Olde1De eerste helft is echt spannend maar in de tweede helft gaat de opbouw over de buitenkant steeds beter. Thomas  heeft de bal en speelt een paar tegenstanders mooi uit… hij schiet op Julian en 2-0! We zijn  wakkerrrrrrrrrrrrrrr Roy verdedigt over recht op Daan… pass op Julian oei wat een kans… net naast. Dan de bal mooi voor langs de goal…. hij wil er niet in… KOM OP jongens. Dan krijgen we een corner en die wordt prachtig genomen door Julian op Ole en die schiet … 3-0. Het gaat maar door… de bal wordt meteen onderschept… naar Daan op Thomas….weer bijna…… Nu verdedigt Roy super en schiet naar links, Daan haalt uit en buitenkant paal…jammer. Yvan onderschept de bal op rechts en schiet naar Ole. Die scoort met een fantastisch lobje over de keeper… 4-0. Nu dan weer via links… Daan neemt de bal mee… schiet op Ole en jaaaaa mooie knal en 5-0. Dan weer een mooie actie van Ole op Thomas, die knalt keihard maar …. Net naast. Wat een kansen jongens…… Dan weer Thomas… die schiet naar Delano… wat een gekte voor die goal en dan ineens…. GOAL!

MSCF5OldeDelano knalt hem er kei hard in 6-0. Wout keept de 2e helft en heeft het tot net voor het einde vrij rustig. Maar dan komt Oldeholtpade toch ineens eraan…. Wout loopt erg goed uit en  werkt de bal weg. Dan vrije trap voor Oldeholtpade…. MSC zet een stevig muurtje en de tegenstander schiet …. Maar naast…. Top verdedigd jongens! Onze  aanval gaat verder en Ole schiet op goal…. 7-0. Dan in de laatste paar minuten onderschept Julian de bal….. mooie solo richting de goal en JAAAAAAA 8-0.

Het was een erg goede wedstrijd jongens!!!