MSC F5 ging vandaag op bezoek bij Olde Veste F6. Vooraf werd die tegenstander gevreesd, want ook de Steenwijkers hadden nog geen punt verloren. MSC had in twee duels de volle winst behaald, dus stond er een echte topper op het programma. Al vroeg verzamelden de mannen van F5 zich bij de McDonalds om te vertrekken naar Steenwijk. Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. Opdracht: op de bal! En dat lukte vandaag weer, want voor Olde Veste het ook maar in de gaten had lagen de 1-0 en 2-0 van Hidde al in het mandje. Gelukkig liet Olde Veste zien waaraan MSC F5 moet blijven werken: samen aanvallen, maar ook samen verdedigen. De blauw-gele overmacht was ook de uitstekend spelende Jitze, de hard werkende Peter en keeper Daan teveel: 2-1. Even leek het erop dat de mannen van F5 door de tegentreffer aangeslagen waren. Niets was echter minder waar. Twee doelpunten van Benjamin en de derde van Hidde leverden een 5-1 voorsprong op bij rust.
In de pauze nam trainer Arjan de afspraken nog eens door en kon MSC F5 verder waar het gebleven was. Onder aanvoering van aanvoerder Julian werd Olde Veste weer onder druk gezet. Het leverde een mooi doelpunt op van Mart die op aangeven van Romein scoorde. Nadat Benjamin er 7-1 van had gemaakt (een prachtige aanval via Mart en Hidde belandde bij hem voor de voeten), was het Olde Veste dat nog een keer kon scoren: 7-2. Het slotakkoord was echter voor MSC. Nadat Hidde vijf spelers, inclusief keeper, zijn hakken had laten zien was het Romein die een corner versierde. Manouk zette zich achter de bal en speelde de bal op Jitze. Die dacht niet na en lepelde de bal in de kruising achter de alweer kansloze keeper van Olde Veste: 9-2. Dat was gelijk ook de eindstand. Dat de scheidsrechter uiteindelijk 8-2 als einduitslag op het formulier zette, kon de pret niet drukken. Drie wedstrijden, negen punten!
Deze week weer hard trainen en dan op naar de ‘broederstrijd’ tegen MSC F4. Volgende week zaterdag MSC F4 tegen MSC F5. Aanvang 10.15 uur. We gaan er voor!
 
Klik hier om naar de teampagina van MSC F5 te gaan.