Veel  techniekoefeningen, positiespelletjes en 1 tegen 1 partijtjes stonden er op het trainingsschema van Arjan Bosschaart en die werden met veel plezier, vol concentratie en fanatiek uitgevoerd.  Allemaal met het doel om op een speelse manier beter te worden en natuurlijk om SVN F2 dit keer wel te verslaan.
De eerste match tegen de Nijeveners werd een paar weken geleden verloren. Enkele momenten van verslapping waren toen fataal. Voetbalend deden we niets onder voor SVN. De technische staf was vooraf dan ook overtuigd van de overwinning . Die overtuiging sloeg gelukkig over op onze helden. Vanaf het eerste fluitsignaal vochten ze als leeuwen. Naar de bal toe als die in het bezit was van SVN en het veld groot maken bij balbezit voor zwart-wit. Het werd allemaal prima uitgevoerd. Door het fysieke overwicht van SVN F2 was het hard werken. Het fysieke tekort werd goed gemaakt door slim vrijlopen en tijdig de bal naar elkaar over te spelen. “Een duel dat je niet aangaat, kun je  ook niet verliezen”, zou het orakel uit Barcelona (en hopelijk binnenkort ook weer Amsterdam) zeggen.
Ondanks dit alles werd de wederom prima keepende Daan vlak voor de rust  toch verrast door een goed geplaatst afstandschot. De bal zeilde over hem heen in de goal en zorgde voor de 1-0 ruststand. Tot dat moment was er sprake van een gelijk opgaande strijd met enkele mogelijkheden voor beide teams. SVN had met een schot op de lat tot dan toe wel de beste kans gehad, maar MSC deed niets voor hen onder.
In de rust kregen de mannen complimenten voor het goede spel  en werden de beroemde …. op de i gezet. Peter, Romein en Jitze stroopten hun mouwen nog eens extra op en namen zich voor dat er geen aanvaller meer door zou komen. Julian, Manouk en Benjamin namen de controle op het middenveld over en Hidde en Mart werden een ware plaag voor de SVN-verdediging. Daan keepte als een tijger en stortte zich op de enkele bal die er toch door kwam. Langzaam maar zeker werd de wedstrijd voor MSC. Na een prachtige rush van Hidde over de linkerflank gaf hij halverwege de tweede helft de bal scherp voor de goal. Julian was sterk mee gesprint en ronde de loepzuivere voorzet koelbloedig af, 1-1.
SVN schakelde een tandje bij en de verdediging kwam onder druk te staan. Peter liep echter alles dicht en veroverde elke bal die in zijn buurt kwam. Omdat Jitze en Romein ook niet opgaven was er wel veel druk van SVN, maar resulteerde dat in weinig kansen.  Vlak voor tijd ging Hidde er weer vandoor. Dit keer verdween zijn schot via de keeper van SVN in de linkerbovenhoek. De hard bevochten en dik verdiende voorsprong werd in de laatste minuten niet meer weggegeven. Het laatste fluitsignaal werd dan ook met veel gejuich ontvangen. Niet alleen door onze helden zelf, maar zeker ook door de technische staf en de grote schare meegereisde supporters. Als beloning voor het harde werken kregen de mannen een ijsje van de Oma van Romein. Zelden verdiende een team een wedstrijdpremie meer dan onze helden van F5 zaterdag. Bedankt Oma Van der Helm en geweldig gespeeld mannen!!!