In Wilhelminaoord wonnen de mannen van Arjan Bosschaart met 4-0 en het kampioenschap kan F5, met nog twee duels voor de boeg, nauwelijks meer ontgaan. Sterker nog. Komende zaterdag is het bij winst uit in Havelte al zover. Dan kan de kampioensvlag in top.
In Wilhelminaoord stuitte F5 gisteren op het stugge OFW F2. Op een veel te smal veld bleek al snel dat F5 geen eenvoudige ochtend tegemoet zou gaan. Door het kleine veld was er nauwelijks ruimte voor F5 om in het spel te komen. Daardoor moesten er veel lijf-aan-lijf gevechten uitgevochten worden, maar nu bleken de manen een geweldige groei doorgemaakt te hebben in de laatste maanden. MSC was de bovenliggende partij, maar wist de kansen niet te benutten. Pas vlak voor rust werd er eindelijk een opening geforceerd. Julian ontsnapte op de rechterflank en knalde ineens op het doel. Via de binnenkant van de paal belandde de bal achter de sterke OFW-keeper. Na rust bleef MSC de sterkere partij. Peter en Jitze hadden achterin de zaakjes goed voor elkaar en op het middenveld waren het Manouk, Romein, Benjamin en Julian die het verschil maakten en vele duels wonnen. Grote verschil met de eerste helft was dat de kansen die MSC kreeg nu wel benut werden. Nadat Hidde 0-2 had gescoord, was het Mart die er 0-3 van maakte. Vlak voor tijd was het uiteindelijk Hidde die er 0-4 van maakte.
Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Havelte F2 op het programma. Bij winst kan de vlag in top. Aanvang 09.00 uur en komt allen!

Zij zijn groot, maar wij zijn MSC !