Zaterdag was Julian onze aanvoerder en na iedereen een hand te hebben gegeven kon de wedstrijd beginnen. Het begin van de eerste helft speelde zich vooral op de helft van de tegenstander af en na 7 minuten was er al twee maal gescoord door MSC. De meiden en jongens uit Belt Schutsloot en Wanneperveen zetten hun schouders eronder en dat werd beloond met een tegendoelpunt.

f6 27 sept3  Daarna was het toch weer MSC die sterker was. Merijn zag zijn inzet gestopt door de keeper, door goed samenspelen scoorde MSC nog 2 maal. Helaas vergaten de jongens daarna te verdedigen en kon keeper Yethro niet voorkomen dat we nog een tegendoelpunt kregen. Nils en Willem waren nog wel gevaarlijk voor de goal maar zagen hun actie door de handen van de keeper gestopt. Vlak voor de rust scoorde Jesper door een geweldige pass van Max.

f6 27 sept5Na de limonade mocht Rajiev het keepersshirt aantrekken. Helaas voor hem was de wedstrijd bijna uitsluitend op de helft van SVBS/Oranje Zwart en hoefde hij geen enkele keer in actie te komen. Gelukkig mag je dan nog wel de penalty’s proberen stoppen en dat ging Rajiev goed af! Voor MSC scoorden de tweede helft Bohlokoa, Jayden, Jesper en Yethro , eindstand 11-2. Daarmee zijn de toppers van F6 nog ongeslagen en zijn er al 9 punten verdiend!