De jongens van F 6 hebben mee gedaan aan het toernooi van Oranje Zwart en dat hebben ze zeer goed gedaan.Ze wisten dat dit de laatste keer was dat ze in deze samenstelling met elkaar aan een toernooi zouden meedoen, ze gaan zoals gebruikelijk na dit voorjaarsseizoen uit elkaar en gaan in andere teams hun kunnen laten zien.

We hadden een perfecte dag, het was mooi weer en de jongens waren er op gebrand om eindelijk een keer als winnaar uit de strijd te komen.De eerste wedstrijd moesten we spelen tegen Msc F7 dat ook aan het toernooi deelnam,het was een moeizame wedstrijd, de boys van F 7 boden meer weerstand dan verwacht maar uiteindelijk kwam daar toch de verdiende overwinning 2-0.

De 2e wedstrijd tegen Giethoorn was makkelijk en die won F6 met 6-0.

De 3e wedstrijd was tegen Oranje Zwart en ook die wedstrijd was eigenlijk niet zo moeilijk,en konden we ook winnend afsluiten .

Nu ging het op de laatste wedstrijd aankomen en dat was tegen Staphorst die net als F6 van Msc alles nog had gewonnen en dus kunnen we spreken van een echte finale, het was een zeer spannende wedstrijd en we moesten zeer hard ons best doen om de tegenstander te laten zien dat wij de beste waren op deze dag en we wonnen toch mooi met 3-1.

Eindelijk waren de jongens van F6 een keer kampioenen en dat lieten ze zien ook, ze gingen in grote feeststemming de kampioensbeker ophalen en daarna lekker een feestje maken.De ouders van de boys hadden nog een verassing voor de jongens en dat was een BBQ met alle ouders en kinderen van F6 samen met hun broers of zussen.Het was een erg leuke afsluiting van bijna 2 jaar met elkaar lief en leed gedeeld te hebben en laten we hopen dat een ieder in het komende seizoen weer net zo veel plezier zal vinden in de nieuwe teams waar ze in gaan voetballen.

Bij deze willen we de trainers Jelle en Fabian en natuurlijk de trotse leider R.J. bedanken voor hun inzet, en natuurlijk de dames van de BBQ ( het was prima voor elkaar).