Bij het begin van wedstrijd bleek dat Emmeloord maar met 6 jongens naar Meppel was gekomen. Dat betekende dat we met een man meer speelden. Desondanks was er in het begin een op en neer gaande wedstrijd te zien. Na een minuut of vijf begonnen de jongens van F6 wat beter te spelen. De kansen kwamen dan ook en het was Djermo die met twee doelpunten de ban brak. Emmeloord kwam een paar keer gevaarlijk voor het doel van keeper Thomas. Maar met hulp van onze goede verdedigers Rutger, Senna en Youri konden ze niet scoren. Met goed samenspel wist MSC nog erg veel kansen te creëren, maar tot ontzetting van de toeschouwers was het doel vaak te klein. Gerson en Djermo scoorden allebei een keer en de ruststand was 4-0.

Na de rust bleef MSC door hard werken van de middenvelers (Elias,Kanter en Levi) bijna continu op de helft van de tegenstander. Dit leverde weer een aantal kansen op en zeer vele corners. Djermo bekroonde zijn goede wedstrijd door nogmaals te scoren. Levay bepaalde eindstand op 6-0. Een compliment ook aan Thomas die prima keepte en geen enkel doelpunt heeft doorgelaten.

Kortom een prima prestatie van alle spelers van F6. Volgende week speelt F6 de absolute topper tegen de nummer twee FC Meppel F7. We beginnen deze partij als koploper met een punt voorsprong. De jongens hebben bij winst of gelijkspel het kampioenschap binnen of bijna binnen.