Vanaf het eerste fluitsignaal – van de prima leidende Albert van Leuverden – bleek dat Giethoorn een stugge ploeg was. De verdediging stond goed, wat ook het aantal tegendoelpunten verklaarde. MSC ging voortvarend te werk, en was veelvuldig voor de goal te vinden, maar doordat 7 man van Giethoorn voor de goal bleven staan, was er geen doorkomen aan. Blijven aanvallen en blijven schieten, daarin lag de sleutel tot succes vandaag. Na een minuutje of 10 kreeg Alex de bal en schoot vanaf de linkerkant in. De keeper wist dit nog te pareren, maar de snoeihard ingeschoten rebound van Alex kon de keeper uit het doel vissen, 1-0 MSC.  MSC bleef goed drukken zetten en combineren. Vlak hierna schoot Alex de 2-0 binnen, zou het lukken om te winnen? Met de 2-0 werd de rust bereikt.

Wout ging weer keepen na de rust, en Mohammed versterkte het middenveld. Dit leidde vrij snel tot de 3-0 en 4-0 van Mohammed, de buit was binnen. MSC bleef goed voetballen en hierna maakte Ronalde de 5-0. Onachtzaamheid in de verdediging leidde tot de 5-1, Wout deed zijn best maar kon de bal niet tegenhouden. Uiteindelijk bepaalde Chanel de eindstand op 6-1. Prima gedaan team (Wout, Alec, Marit, Elias, Ronaldo, Nick, Rick, Alex, Mohammed, Chanel en Devlin).

Nog 2 wedstrijden te gaan, MSC F6 staat vast op de 2e plaats met maar 1 punt achter FC Meppel F6, dus het worden een spannende 2 weken.