Het team – en de trainer/coaches en ouders – waren super gemotiveerd. Afgelopen weken was er dan ook hard getraind, en dat vertaalde zich in de resultaten.  Langzamerhand zie je al meer voetballend vermogen in de ploeg komen, met een verdediging (Nick en Alex) en doelman (Mohammed) die staat als een huis. Kansen worden nauwelijks weggegeven, zodat we ook weinig doelpunten tegen krijgen.  Ook voorin lopen snelle spitsen (Ronaldo en Chanel) zodat MSC flink druk kan zetten. Ook tegen Staphorst werkte dit prima. I het begin spartelde Staphorst nog even tegen, maar al vrij snel liep Ronaldo iederen eruit en maakte de 0-1. Het team van Staphorst werd op het middenveld prima tegengehouden door Alec, Rick, Marit en Elias. Ook Devlin verstoorde de Staphorster opbouw. Halverwege de 1e helft maakte Ronaldo er 0-2 van, een kopie van de 1e goal. Op dat moment was wel duidelijk dat de punten naar Meppel zouden gaan. Met een 0-2 stand werd gerust. In de rust werd gewisseld van keeper, Devlin ging keepen en Mohammed voetballen.

Na de rust ging MSC verder waar het voor rust was gebleven. Met goed positiespel, en spelend vanuit de ijzersterke verdediging werden de aanvallers in staat gesteld om de score uit te bouwen. Eerst maakte Ronaldo de 0-3, waarna Mohammed van een afstandje de 0-4 maakte. Devlin verrichte nog een paar reddingen en hield zo de belangrijke 0. Ronaldo maakte nog 2 doelpunten en bepaalde de eindstand op 0-6.  Na de penalty serie werd de warme kleedkamer opgezocht. Mede door de uitslagen van de andere teams in onze poule werd de 2e plaats op de ranglijst overgenomen van Alcides.