Het was erg warm om te voetballen, en de eerste helft liep het niet zo goed. Uit een sporadische kans maakte Wolvega de 1-0. Dit kon MSC niet over zich laten gaan, en ze begonnen iets beter te voetballen. Ronaldo maakte snel daarna de 1-1. Zowel Ronaldo als Chanel kregen nog kansen op meer, maar met 1-1 werd de rust bereikt. Waarschijnlijk zat er iets in de ranja, want in de 2e helft begon het te lopen. Dit was het MSC F6 zoals we dat gewend waren te zien. De spelers begonnen elkaar te vinden, er werd geknokt voor de bal en ook op doel geschoten. Het middenveld (Devlin en Rick) was nu voor MSC en dat bepaalde de rest van de wedstrijd. Al vrij vlot schoot Alex de bal van afstand onhoudbaar binnen, 1-2. Hierna was het de beurt aan Mohammed om de 1-3 binnen te schieten.  Wolvega probeerde het nog wel, en soms stond Nick tegenover 3 man van Wolvega. Maar deze kwamen er niet langs, zodat Alec op het doel het rustig had en lekker van de zon kon genieten.

Het slotakkoord was wederom voor MSC. Ronaldo maakte nog de 1-4 wat tevens de eindstand was. Klasse gespeeld jongens.