Merijn neemt de aftrap en speelt de bal op Bohlokoa die vervolgens gelijk een doelpunt zet.

Daarna is het spannend welk team in de buurt van de goal van de tegenstander komt. Jethro krijgt de bal van Julian en na een lange run mist hij net de kracht om de bal goed te schieten en red de keeper van Staphorst. Het uittrappen gaat hem nog niet zo goed af en dan scoort Merijn zijn beloofde doelpunt. Staphorst komt een paar keer gevaarlijk voor de goal. Jesper scoort voor MSC.

Keeper Nils doet goed zijn best en weet een paar moeilijke ballen uit de goal te houden. Voor het doel van Staphorst is MSC opnieuw gevaarlijk en na een mooie pass van Bohlokoa weet Jesper net niet te scoren en schiet Rajiev op de keeper. Bohlokoa 4-0 en Jesper 5-0. Als Max de bal op het middenveld heeft veroverd schiet hij de bal mooi in het doel.

f6 4 okt 1Staphorst is gevaarlijk voor het doel en dit keer kan Nils net niet bij de bal. Vlak voor het einde van de eerste helft geeft Willem een pass voor de goal van Staphorst. Het is daar een grote kluwen van spelertjes maar Jethro weet toch te scoren.

Ruststand 7-1. Hanna het zusje van Willem mocht vandaag mee om de blessures te verzorgen maar hoefde gelukkig niet in actie te komen.

f6 4 oktTweede helft, Max lost Nils af in de goal. Staphorst geeft wat meer tegenstand en Max moet een aantal keer in actie komen. MSC is dan weer wat sterker en Bohlokoa en Rajiev scoren. Staphorst krijgt opnieuw veel kansen en scoort dan het dik verdiende tweede doelpunt. Jethro scoort nog voor MSC en zet daarmee de eindstand op 11-2.

Volgende week mogen wij naar Staphorst en spelen we tegen de meiden van F7.