Het was prima voetbalweer, niet te warm en droog. MSC begon prima aan de wedstrijd, maar dat deed Olde Veste ook. Voor de neutrale kijker was het een erg leuke wedstrijd om te zien, met kansen aan beide kanten. MSC kwam steeds tot een meter of 10 van de goal, maar de schoten vanaf die afstand leverden geen doelpunten op. De keeper van Olde Veste stond een prima partij te keepen. Met een 0-0 stand werd de rust bereikt.
In de 2e helft zette MSC wat meer druk op het doel van Olde Veste, wat resulteerde in een paar goede kansen. Wout schoot een bal van dichtbij hard over. Toch was het MSC dat verdiend op 0-1 kwam. Uit een corner werkte Chanel de 0-1 binnen. Dit werkte bevrijdend voor MSC, wat prima bleef voetballen. Na een rush maakte Ronaldo de 0-2. Achterin hielden Nick en Alex nagenoeg alle aanvallers tegen.  Olde Veste kwam er nog een paar keer uit, maar Alec hield zijn doel goed schoon. Uiteindelijk maakte Ronaldo nog de 0-3 en gingen de 3 punten mee naar Meppel.
Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen FC Meppel. Zoals het er nu uitziet zullen we op de 3e plaats eindigen. Een prima prestatie, in een zware poule.