Daarna is het de beurt aan Nout en Jort.Ze tikken mooi met elkaar over en proberen de bal voor de goal te krijgen want daar staat Bram W, maar helaas is de verdediger van SVN sneller bij de bal. De beide ploegen hebben kansen, alleen slaagt SVN er wel in de ballen in de goal te krijgen en MSC komt nog te vaak een verdediger of doelpaal tegen!
SVN had nog een super mooie aanval en schiet de bal door de benen van keeper Stan (3-0). Wat opviel in de ploeg van MSC was dat Jort al echt verdedigingswerk liet zien. Hij laat zich niet zomaar aan de kant zetten en is ook totaal niet bang om met een sliding te maken!
In de rust heeft Rodney even een hartig woordje met zijn team gesproken………
Ze krijgen de opdracht om de ballen echt af te pakken!  Dat werkt meteen zijn vruchten af, Joep pakt de bal af, speelt samen met Ruben en daar is ineens Sieb!
Sieb heeft de bal aan de voet en gaat richting goal! Hij kijkt goed en Yeah…. DOELPUNT!!!!!
De 2e helft is MSC aan de betere hand, Nadine neemt een super strakke corner, helaas vangt de keeper de bal uit de lucht!
Nout en Bram W spelen goed over en zien dat Joey vrij door komt, hij krijgt de bal en maakt een GOAL!!!!!
Als laatste is het Penalty’s tijd! Keeper Bram J, liet zien dat hij niet bang is om ballen uit de goal te houden. Hij heeft mooie reddingen en ook de andere talenten hebben de bal super hard geraakt! MSC F8 mag trots op zichzelf zijn ondanks dat ze verloren met 6-2.