Tijdens  een spannende wedstrijd in Nijeveen tegen SVN’69 F4 heeft de F8 van MSC zijn eerste winst reeks neergezet. 2 Wedstrijden op rij gewonnen met als slagroom op de taart geen tegendoelpunten.

Dit mooie succes was een echte team prestatie. Onze keeper Wouter Damstra heeft het heel rustig gehad door het  goede verdedigende werk van Niels Leinenga die veel ballen voor het doel weghaalt. Maar ook de rest van het team verdient een compliment voor het harde werken.

In de eerste helft bleef het heel lang 0-0, tot een actie van Mats van Marle die de bal met zijn uitgestoken rechter been langs de verdediger en de keeper in het net schoof voor zijn eerste doelpunt van deze competitie. Er waren nog meerdere kansen maar de bal wilde er maar niet meer in.

Als dan zelf de paal nog in de weg staat bij een schot van Kim blijft het een spannende gelijk opgaande wedstrijd.

De tweede helft bleef F8 vechten voor elke meter grond wat uiteindelijk resulteerde en een tweede goal van Mats die daarmee de stand op 0-2 wist te brengen.

Door goed oplettend werk van de keeper en hard werken van de rest van het team wisten ze deze stand vast te houden en de tweede overwinning op rij op de borden te zetten.