Door enige afmeldingen waren we met 8 spelers. De vaste doelman Mohammed was er niet, dus deed deze keer Alex de keepershandschoenen aan. MSC kwam goed uit de beginfase, na een solo door de verdediging bracht Iwan de 0-1 op het scorebord; dit ging de goede kant op. Echter de volgende aanval van FC Meppel was raak, 1-1. Het was een zwaar seizoen geweest voor het team, en dat bleek uit het scoreverloop. Ondanks goed verdedigend werk van Nick en goed keeperswerk van Alex liep FC Meppel vlotjes uit naar 4-1. Op slag van rust verzorgde Iwan de aansluitingstreffer, 4-2.

In de rust werd gewisseld van keeper, en ging Wout keepen. Er werd door MSC beter gevoetbald en even later viel de 4-3, doelpunt van Chanel. Zou het dan toch lukken? Het team (Marit, Rick, Alec) vocht als leeuwen voor het 4e doelpunt. Toch lukte het FC Meppel om de 5-3 te maken. Opvallend was het goede keeperswerk van Wout (erfelijk belast?) die diverse ballen uit het doel haalde. Uiteindelijk bepaalde FC Meppel de eindstand op 6-3. Door deze nederlaag is MSC F8 op de 4e plaats geeindigd in de competitie. Het seizoen werd afgesloten met patatjes in de MSC kantine.