Het vormen van een tweede seniorenelftal op zaterdag is ingegeven door het feit dat jeugdspelers die de overstap naar de op zondag spelende senioren moeten maken, afhaken. Een probleem waar veel op zondag spelende verenigingen de laatste jaren mee te maken hebben. Gevolg is dat het steeds moeilijker wordt om bijvoorbeeld een prestatief ingesteld tweede elftal op de been te brengen.

Door senioren die prestatief willen blijven voetballen in de gelegenheid te stellen dit op zaterdag te doen met de mogelijkheid om op zondag bij de eerste selectie aan te sluiten, denkt MSC een goede oplossing te kunnen bieden. Prestatief ingestelde voetballers die zich bij één van de twee zaterdagteams willen aansluiten, kunnen zich melden bij Henk Veenema (06) 537 83 470.

Komende vrijdag, 23 mei, vindt er over deze ontwikkelingen een informatieve bijeenkomst plaats in de SponsorPlaza bij MSC. Aanvang 19.00 uur. Voetballers die hiervoor belangstelling hebben, ook spelers van buiten de vereniging, zijn dan van harte welkom