‘Een mooie uitdaging’ noemt Gregory het. ‘Na Fc Meppel, JVZ en Staphorst voeg ik een mooie club toe aan het rijtje. Heb de afgelopen jaren veel geleerd en ga deze kennis nu gebruiken om het team en de club vooruit te helpen’.

Gregory staat vooral bekend om zijn enthousiasme op en langs en het veld. ‘Ik vind het belangrijk dit uit te stralen naar de jongens. Zelf verwacht ik namelijk van het team altijd 100% inzet, zowel op training als tijdens wedstrijden. Hier begint het mee. Laten zien dat dit het mooiste spelletje ter wereld is en dat je voor elkaar wilt knokken. Dan komen de resultaten vanzelf’.

Ondanks dat hij pas volgend seizoen aan de slag gaat bij MSC, zal hij vanaf nu vaker bij de club te zien zijn. ‘ Laat duidelijk zijn dat Staphorst op dit moment voorrang heeft. Maar mocht de kans zich voordoen kom ik zeker even kijken. Zo leer ik de club stukje bij beetje vast kennen en andersom net zo. En hoe eerder we aan elkaar gewend zijn, hoe eerder we ons kunnen focussen op het ding dat belangrijk is: voetbal’.