Voor MSC opende Jos Fidom in de eerste helft de score. In een aantrekkelijke wedstrijd wist SC Heerenveen na rust op gelijke hoogte te komen. Arsenio Valpoort scoorde de gelijkmaker.
MSC nam in de zestigste minuut opnieuw de leiding. Het was Tonnis de Vries die met een prachtig afstandschot de Heerenveen-doelman kansloos liet. Lang kon MSC nioet genieten van de hernieuwde voorsprong. Hakim Ziyech had goed gekeken hoe De Vries scoorde. Ziyech tekende met een prachtig schot dat in de bovenoek belandde achter doelman Marc Holterman voor de 2-2. Het duel kreeg toch nog een winnaar. Het was de opnieuw sterk spelende Jos Fidom die in het strafschopgebied iedereen de baas bleef en de bal tussen een woud van benen toch achter de doelman kreeg: 3-2.
Ook het tweede elftal van MSC kwam vrijdagavond in actie. In Giethoorn werd het eerste team van de plaatselijek trots met 1-0 verslagen. Voor MSC scoorde Mohammed Hussein de enige treffer.
MSC 2 wam zondag opnieuw in actie. Ook deze wedstrijd wisten de mannen van Marco de Grip in winst om te zetten. Steenwijkerwold werd met 4-2 verslagen door treffers van Arnold Otten, Mohammed Hussein, René Koezen en Marco de Grip.