MSC JO13-1 heeft de voorbije weken drie bekerwedstrijden gespeeld. Na een monsterzege van 11-1 op Alcides JO13-2 in de eerste wedstrijd met af en toe goed voetbal maar ook nog veel slordigheden, volgde er een krappe nederlaag met 1-2 van FC Meppel JO13-1. In die wedstrijd was het vertoonde spel alweer een stuk beter waarin we verzuimden om in de eerste helft de 1-0 voorsprong verder uit te bouwen. In de tweede helft was FC Meppel sterker en pakten zij de zege.

Afgelopen zaterdag de laatste bekerwedstrijd voor de start van de competitie speelden we tegen Staphorst JO13-2. Na een klinkende 10-3 winst en waarbij we veel goede acties gezien hebben zoals we ze ook hebben geoefend in de training zijn we klaar voor de competitie start zaterdag a.s.  De JO13-1 van MSC gaat uitkomen in de eerste klasse waarin we wat oude bekenden tegen komen en nieuwe ploegen gaan zien, een mooie uitdaging voor dit talentvolle team.

Het team bestaat uit de volledige groep van JO12-1 van afgelopen jaar waarbij Thijmen Hoefman uit de JO13-1, Dean Schoffelers uit JO12-2 en Kaj Frans uit de JO11-1 zijn overgekomen. Met deze groep zijn we gestart met trainen in de laatste week van de zomervakantie. Ook zijn we blij dat we de gestopte Huub Fokkinga hebben kunnen toevoegen aan ons team. Hij is oud-speler van FC Meppel en een goede bekende van meer dan de helft van het team ivm dezelfde school.We hebben erg veel zin in komend seizoen waarin we als team voor het eerst op groot veld spelen. Alle boys vinden dit prachtig en zijn er ook echt aan toe! Nu begint het echte voetbalwerk.

Groet Sucattin Ata en Rudo Tiemens.

 

Foto’s: Roel Kalsbeek

IMG_8664-2

Afbeelding 1 van 41