MSC JO15-1 heeft zaterdag de kroon gezet op een prachtig seizoen. De ploeg van de trainers Arjan Bosschaart en Lars Luft sloot het seizoen na 22 wedstrijden af met het ongelofelijke puntenaantal van 61. MSC JO15-1 verloor slechts één duel en speelde één wedstrijd gelijk. Daarmee bleef het uiteindelijk Alcides JO15-1 dat deze competitie twee wedstrijden verloor een punt voor.

MSC kreeg het kampioenschap zaterdag in Lemmer zeker niet cadeau. In een gelijkopgaande eerste helft kreeg de thuisploeg zelfs de beste kansen om de score te openen. Dat leek na twintig minuten ook te gebeuren, maar met een ongelofelijke sliding gleed Peter van der Steeg de bal nog van de doellijn achter de al gepasseerde doelman Stue Hendrikse. Niet veel later was het MSC dat onverwachts een voorsprong nam. Het was Jason die na een goede actie van Rens profiteerde van een slippertje van de doelman van CVVO.

In de tweede helft was MSC veruit de betere ploeg. CVVO kwa geen moment meer in de wedstrijd. Het wachten was dan ook op de bevrijdende 0-2 en die kwam uiteindelijk ook van de voet van Jason. Die reageerde alert na opnieuw een slippertje van de doelman die de bal na een vrije trap losliet. Uiteindelijk kwam de zege niet meer in gevaar en was het kampioenschap een feit.

MSC JO15-1 promoveert nu naar de 3e divisie. Een geweldig resultaat en een hele mooie uitdaging voor de talentvolle groep spelers die volgend seizoen MSC JO15-1 vormt.