Kay en Jesse begonnen op de bank. Met een 4-4-2 systeem op papier, maar met duidelijk de focus naar voren werd de aftap genomen door Niek. Aanvallend en goed samenspelend werd de wedstrijd begonnen, en het was meteen duidelijk dat Noordscheschut weinig in te brengen had. Na 10 minuten werd de score geopend door Mats, de 0-1 stond op het bord. Door het continue aanvallende spel kwam Noordscheschut niet onder de druk weg, met als gevolg dat de stand al 0-7 was tegen de tijd dat we naar de kleedkamer gingen. En dat ondanks dat er nog een penalty gemist werd. Gezien de geringe  aanvallende kracht van de tegenstander werd er in de kleedkamer besloten dat we in de verdediging 1 op 1 zouden gaan spelen, om nog meer druk op de tegenstander te leggen. Het spel was bij vlagen erg goed, en dit resulteerde in de tweede helft nogmaals in 6 doelpunten. De eindscore van 0-13 was gezien de kansen en het spel aan de lage kant. Wel bleek het lastig ruimte te vinden op de helft van Noordscheschut, de ruimtes aan de zijkant werden te weinig benut. Toch was een ieder tevreden met de uitslag, al had keeper Alec een saaie dag vandaag. Een groot compliment aan onze verdediging, vandaag geleid door Quinten, die geen enkele keer verzaakte!

Gezien de uitslagen in de voorgaande wedstrijden van Noordscheschut was 0-13 toch erg goed, je kunt sterker zijn maar moet natuurlijk wel scoren. En dat is gelukt. Het publiek had in ieder geval een goede dag, zittend in het zonnetje en genietend van het spel.

Doelpunten vandaag werden gemaakt door Mats (2x), Soufian (3x), Kay (2x), Niek (3x), Dani (2x) en Daan (1x).