Er is nog werk aan de winkel voor Arjan Bosschaart. De trainer van MSC JO19-1 zag zaterdag zijn ploeg verliezen van HZVV JO19-1. Na 90 minuten stond er een 0-2 eindstand op het scorebord.

De uitslag gaf niet helemaal de juiste krachtsverhoudingen weer. MSC had in het duel best aanspraak mogen maken op een gelijkspel. Echter de tegenstander toonde zich scherper in het afronden van de kansen en ging er in deze oefenwedstrijd zo met de zege vandoor.

Het was goed te zien dat het duel tegen de leeftijdsgenoten van HZVV voor MSC JO19-1 het eerste duel was na de zomerperiode. Een aantal spelers ontbrak nog, terwijl bij de meeste spelers wedstrijdritme ontbrak. Ook op conditioneel vlak mag er nog wel wat gebeuren. De KEI-week en de afgelopen weken genoten vakanties zaten menigeen nog in de weg. Voor rust was het HZVV dat profiteerde van een dekkingsfout in de Meppeler-defensie. Een corner kon bij de tweede paal vrij ingekopt worden. MSC kreeg aan de andere kant ook kansen. De scherpte in de afronding ontbrak en ook de lat stond de gelijkmaker in de weg.

Na rust was er hetzelfde spelbeeld. De wedstrijd golfde op en neer. Beide ploegen kregen kansen, maar scoorden niet. Het dichtst bij was Mart Jonkers. De spits zag zijn inzet via de lat overgaan en moest zijn moed om zijn hoofd tegen de bal te zetten bekopen met een kleine snee in de kin. MSC liet steeds meer ruimte vallen en daar profiteerde HZVV in de laatste seconde van: 0-2.

Komend weekeinde start MSC JO19-1 de bekercompetitie met de thuiswedstrijd tegen Staphorst JO19-1, aanvang 12.30 uur.