MSC JO19-1 is de competitie in de Hoofdklasse gestart met een overwinning. De oudste jeugd van vv Hoogeveen/Tiendeveen werd zaterdag met 4-2 verslagen.

Al vroeg in de wedstrijd was het Juliën die de score opende. Niet veel later was het Jeen die op prachtige wijze de 2-0 scoorde. Een onoplettendheid aan MSC-zijde (te laat doordekken op het middenveld en een ver voor zijn doel staande keeper) leverde Hoogeveen de aansluitingstreffer op. Niet veel later was het verschil alweer 2 toen Mart van dichtbij de 3-1 scoorde. Voor rust was het bij vlagen leuk spelende MSC nog een keer succesvol, nu via Rens.

Na de rust daalde het spelpeil. MSC was nog wel dreigend maar scoorde niet meer. Hoogeveen deed dat nog wel een keer waardoor het duel in 4-2 eindigde.

Foto’s: Roel Kalsbeek