MSC JO19-1 is gepromoveerd naar de 4e divisie. De oudste jeugdtalenten van de wit-zwarten veroverden door een 3-0 zege op Olympia’28 de titel in de Hoofdklasse.

In een door de wind moeilijke wedstrijd op het kunstgras in Meppel, was het MSC dat wel beter was maar niet tot scoren kwam. Luca Broers was binnen vijf minuten dichtbij de 1-0, maar zijn treffer werd wegens buitenspel afgekeurd. Pas toen Broers na een half uur de score wel opende met een geldige treffer, was de ban gebroken. Mart Jonkers bepaalde de ruststand op 2-0. De treffer zorgde er voor dat de wedstrijd voor rust eigenlijk al was gespeeld. Na rust wisselde trainer Arjan Bosschaart een aantal keren. Uiteindelijk was het Rens van Hoorn die de eindstand op 3-0 bepaalde en zo het kampioenschap en het daarop volgende feestje veiligstelde.

MSC speelde tot nu toe negen duels en won er daarvan 8 en speelde er 1 gelijk. Er werd 34 keer gescoord en keeper Ruben kreeg slechts acht tegentreffers. Mart Jonkers werd met 14 treffers topscorer. Met nog één duel te spelen en 7 punten voorsprong op nummer 2 de FC Meppel / Alcides JO19-2-combinatie mag MSC zonder meer terechte kampioen in de Hoofdklasse genoemd worden. Het op de 3e plek staande FC Meerdijk heeft één wedstrijd meer gespeeld dan MSC en heeft ook een achterstand van 7 punten op de kampioen.