Zaterdag diende minstens 1 punt te worden gehaald in de thuiswedstrijd tegen Staphorst om het kampioenschap veilig te stellen. Was het de spanning?? Was het onderschatting want uit hadden we met 10-0 gewonnen??? Wat het ook geweest mag zijn de meiden waren de eerste helft niet in hun goede doen. Veel balbezit maar geen rendement.  Uiteindelijk zorgde een goed ingeschoten penalty, na een handsbal, voor de 1-0 ruststand.

De tweede helft begon voortvarend met een snelle 2-0. Er werd beter gecombineerd waardoor er meer kansen ontstonden maar de Staphorst-keepster verrichte enkele goede reddingen maar kon niet voorkomen dat MSC uitliep naar een 4-0 overwinning.  Als je kampioen wil worden moet je ook “slechte “ wedstrijden winnen.

Het is goed om te zien dat niet alleen de speelsters individueel beter worden maar ook als team. Een mooi resultaat voor deze enthousiaste en leergierige groep meiden  en de trainers Chiel en John. In de kantine werden de meiden en trainers door MSC in het zonnetje gezet en ook de supportersvereniging deed een duit in het zakje. Doel is nu natuurlijk om de resterende 2 wedstrijden ook winnend af te sluiten.