Een belangrijke factor bij het bereiken van deze doelstelling wordt gevormd door onze grote groep vrijwilligers. Het reilen en zeilen van elke (voetbal)vereniging staat of valt immers met de inzet van mensen die belangeloos hun bijdrage leveren aan het draaiende houden van de club. En dan gaat het niet alleen om het faciliteren van wedstrijden en trainingen, maar ook om het runnen van de kantine, de administratie, de accommodatie, het sponsorgebeuren et cetera, et cetera…

Als bestuur willen we onze dankbaarheid voor de inzet van alle vrijwilligers graag tot uitdrukking brengen en juist ook koppelen aan gezelligheid. Dat gebeurt al jaren en dat zal ook dit jaar niet anders zijn!

Daarom nodigen we jou en je partner bij deze uit, voor de Vrijwilligersavond 2017! Die zal plaatsvinden op zaterdag 6 mei aanstaande, in ons clubhuis. Er is een programma in elkaar gezet dat hopelijk ‘voor elk wat wils’ biedt: hapjes en drinken, gezellige muziek en een entertainer met een voetbal achtergrond, die niet alleen de lach erin weet te brengen, maar de aanwezigen ook zal testen op algemene en op wat meer specifieke kennis.

De avond begint om 20.00 uur met een praatje van de voorzitter en duurt tot ongeveer middernacht. Het clubhuis is open vanaf 19.30 uur. Vanaf dat tijdstip staat de koffie klaar.

We zien je graag op 6 mei!

Met vriendelijke groet,

Bestuur MSC