MSC startte om 18.00 uur tegen het “op papier” minder gekwalificeerde Veno.
Met de staart tussen de benen mocht MSC de buit binnen halen met 5-4 maar verschil in krachtsverhouding was er geenszins.
MSC was als titelverdediger over de hele avond niet in goede doen. Dit had wellicht ook te maken met het feit dat er nauwelijks MSCers waren om hun team aan te moedigen.
Debutant Veno speelde goed maar kreeg veel te weinig. Alleen tegen SVN kwam de ware kwaliteit er uit en werd er met 7-0 gewonnen waarbij ook nog een kopdoelpunt viel te noteren welke telt voor 2. Nadat er 15 wedstrijden gespeeld waren konden er nog 4 teams gaan voor de eerste plek. Flevo Boys, Rolder Boys, MSC en ONB. Uiteindelijk trok ONB aan het kortste einde en werd vierde omdat de laatste wedstrijd de schijn vertoonde dat er een akkoordje gesloten was tussen Rolder Boys en MSC want bij een gelijk spel waren ze beide door. Uitslag 1-1. Daarentegen was Flevo Boys superieur met Marco van der Heide als “leading man” en Tjeerd Korf als afmaker. Over de gehele avond werden er 78 doelpunten gescoord en is wellicht een record. Het publiek kreeg waar voor zijn geld en mede-organisator Guido Broers kwam wederom tot de conclusie dat de avond gewoon weer fantastisch was.
 
Eindstand:
1.  Flevo Boys    15 punten
2.  Rolder Boys   13 punten       
3.  MSC             13 punten
4.  ONB             12 punten
5.  Veno              3 punten
6.  Ruinerwold      3 punten
7.  SVN ’69          3 punten

LET OP MSCERS, WOENSDAGAVOND IS DE FINALE EN ONZE JONGENS KUNNEN WEL WAT STEUN GEBRUIKEN. ZIJ REKENEN OP U.