MSC kreeg voor de pauze de beste mogelijkheden. Stefan Liezen gaf een schot op het Friese doel geen juiste richting mee en een kopbal van Carlos Lopes Macedo vloog over. Camiel Fidom had vervolgens een schitterend afstandsschot in huis dat op de lat van SWZ Sneek belandde. Liezen kreeg nog een kans, maar hij schoot te slap in en Camiel Fidom werkte de bal van dichtbij naast het doel. SWZ Sneek kon er weinig tegenover stellen.

Na de pauze liet SWZ Sneek zich wel een paar keer gelden. Na een corner van Marc Homme van der Veen ging de bal net naast en een vrije trap van Van der Veen vloog een halve meter over het doel van MSC. De Meppelers kregen daarna een paar kansjes via Camiel Fidom en Lopes Macedo. In de 64e minuut viel de enige treffer. Een corner werd door Alex Zomer ingekopt en via het been van Sneek verdediger Joost Jesse Visser vloog de bal achter doelman Kevin van der Meulen. SWZ was nog dicht bij de gelijkmaker toen een vrije trap van Erolind Derguti op de MSC lat uiteen spatte.

Donderdag speelt SWZ Sneek in Oldenzaal tegen Quick ´20. Zondag volgt om 14.30 uur op sportpark Ezinge de wedstrijd MSC – Quick ´20 in Meppel. De winnaar van de algehele periode in C speelt daarna eerst thuis in de halve finale om een plek in de topklasse tegen de algeheel periodekampioen uit de hoofdklasse B.