FC Meppel is de verdiende winnaar geworden van de 21e editie van het Jan Bralten Intersport zaalvoetbaltoernooi. Op de finale-avond won het vier van de vijf duels en eindigde daardoor een punt boven nummer twee Rolder Boys. SC Rouveen bewees FC Meppel een goede dienst door in zijn laatste duel Rolder Boys van de toernooiwinst af te houden door 2-2 te spelen. FC Meppel profiteerde daarvan. Het versloeg buurman MSC-Antaris met 3-0, waardoor de hoofdprijs een feit was.
Toch begon FC Meppel met een nederlaag tegen Rolder Boys met 1-0. Daarvoor had Alcides de stadsderby tegen MSC-Antaris met 2-0 gewonnen. Alcides en MSC stelden in het vervolg van het toernooi teleur. Zo werd Alcides uiteindelijk vierde, terwijl MSC met slechts een puntje als laatste eindigde. Derde werd DIO Groningen en vijfde SC Rouveen.
FC Meppel zorgde voor een opvallend herstel door de andere vier duels winnend af te sluiten. Het bond achtereenvolgens DIO Groningen (3-0), SC Rouveen (3-0), Alcides (2-0) en zoals vermeld MSC met 3-0 aan de zegekar. Een smetje op het toernooi was, dat het treffen tussen SC Rouveen en Rolder Boys vlak voor tijd bij een 2-2 stand na een flinke opstoot, waarin over en weer werd geslagen, voortijdig werd afgefloten met nog ruim een minuut te spelen.
Eindstand: 1. FC Meppel 5-12 (11-1); 2. Rolder Boys 5-11 (8-4); 3. DIO Groningen 5-7 (6-8); 4. Alcides 5-6 (7-8); 5. SC Rouveen 5-5 (6-8); 6. MSC-Antaris 5-1 (2-10).