MSC is er zaterdag 21 januari niet in geslaagd de titel te verdedigen tijdens de Dagblad van het Noorden zaalvoetbal Super Cup in het Groningse Leek. De kampioen van de eerste editie won de eerste poulewedstrijd met 1-0 van Leek Rodenburg (de verliezend finalist van het Leekster Voetbal Gala). De tweede wedstrijd werd echter met 3-0 verloren van WMC uit Winschoten (de winnaar van het WMC Soccer Toernooi in Winschoten). De laatste poulewedstrijd tegen Leeuwarden werd door de Meppelers met 5-0 gewonnen.
Door de bereikte resultaten ging MSC door naar de kwartfinale waarin het WVV uit Winschoten tegenkwam. In een spannende strijd wonnen de wit-zwarten met 3-2. In een misschien nog wel spannendere halve finale tegen Veendam moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Het was Veendam dat aan het langste eind trok.
De Dagblad van het Noorden zaalvoetbal Super Cup vond plaats in het Sportcentrum Leek. MSC won vorig jaar de eerste editie van dit toernooi. Deze tweede editie werd uiteindelijk gewonnen door Heerenveen.