Nico Jordan, het oudste lid van onze vereniging en ook de man die met 77 jaar al het langst lid is van onze vereniging, vierde deze week zijn verjaardag. Op woensdag 20 november bereikte hij de leeftijd van 90-jaar. Voor het bestuur van MSC aanleiding om Nico die nog bijna wekelijks actief is bij de Klussenclub en in de zomer elke dag helpt in het MSC-restaurant bij de Drentse Fiets4daagse, eens goed in het zonnetje te zetten. Net als in 1992 toen Nico’s vader, MSC’s erevoorzitter Gerrit ‘Opa’ Jordan, zijn 90e verjaardag in het clubhuis van MSC vierde. In overleg met dochter Marion werd er woensdag geen receptie gehouden, maar werden Nico en zijn echtgenote Bep in ons clubhuis verrast met een lunch. Daarbij waren aanwezig MSC’ers die al jaren met Nico en Bep hebben gewerkt als Rens Westra, Ernst Steinhaus, Klaas Drenth, Ab Schuphof, Jan en Marrie Snoeijenbos en Koos de Vos. Ook de dochters Marion en Femmy, de schoonzonen en kleinkinderen waren uitgenodigd net als de mannen en vrouw van de Klussenclub en OPA (Oud Papier Actie). Meer dan dertig gasten schoven aan in het uiterst sfeervol aangeklede clubhuis (dank aan de kantinecommissie Jacqueline, Ellen, Ineke en Marianne !!!). Het lunchbuffet was uitstekend verzorgd !! (Bedankt Jan Hartsuiker, Jan Schoemaker, Andries Heite en Willem Hendriks !!)

Voorzitter Arjan Jonkers feliciteerde de jarige en bood Nico namens de vereniging een lidmaatschap van Oud Meppel aan. En Bep kreeg natuurlijk een prachtige bos bloemen. De jarige waardeerde de geste van MSC enorm. Vandaag ontving het bestuur het volgende bedankje:

 

 

 

 

 

Geacht Bestuur,

Nogmaals mijn hartelijke dank voor de prachtige middag die jullie mij op 20 november j.l. hebben aangeboden. Zelfs de schoonzonen, lid van FC Meppel en Kozakken Boys, waren onder de indruk van deze “huldiging “.

Mijn gedachten gingen terug naar juni 1992 toen mijn Vader in het zonnetje werd gezet, eveneens op ZIJN 90e verjaardag.

Met vr. sportgroeten,

Nico Jordan