Onder het toeziend oog van de shirtsponsor, Hogenkamp Advocaten te Meppel in de persoon van Werner Hogenkamp zelf, gaf scheidsrechter Schoenmaker het beginsignaal voor de wedstrijd. Vanaf minuut één werd er gretig gevoetbald en bood Raptim ook nog goed verzet. Door een keepers fout kwam MSC na 10 min op voorsprong, 1 – 0. In rap tempo verhoogde MSC de voorsprong en zelfs het kopdoelpunt van de  kleinste man aan de kant van MSC was een hilarisch moment. De beide ploegen mochten na 35 minuten thee gaan drinken, de ruststand was inmiddels opgelopen naar een 6 – 0 voorsprong voor de wit-zwarten. Om de formatie toch op scherp te houden werden diverse wisselingen doorgevoerd voor de tweede helft. Zelfs de keeper, die de eerste helft nagenoeg niets te doen heeft gehad, mocht in de tweede aantreden als veldspeler. De voorstopper van MSC werd voor deze keer omgetoverd tot sluitpost, maar het beeld veranderde niet ten opzichte van de eerste helft. De rechtsachter mocht in tweede helft als rechterspits gaan fungeren en zo kwam er nieuwe achterhoede op het veld te staan. De uitslag werd uiteindelijk uitgebouwd tot 11 – 0 waardoor het doelpuntgemiddelde flink werd opgevijzeld. En uiteraard blijft C2 strak bovenaan staan met 6 wedstrijden en 18 punten. Donderdag 21 okt. treft  MSC C2 waarschijnlijk een zwaardere tegenstander want dan komt SVN C1 op bezoek om de bekerwedstrijd te gaan spelen, aanvang 18.30. Misschien dat het team dan ook weer op een bezoek van shirtsponsor Hogenkamp Advocaten kan rekenen, want je merkt langs de lijn wel dat dit de jongens een enorme stimulans geeft.