MSC opende na 20 minuten de score. Het was Bjorn Bakker die op rechts doorbrak en een schot afvuurde. Doelman Van der Meulen kreeg de bal niet onder controle waardoor Justin Benjamins vanuit een moeilijke hoek raak kon schieten. Binnen een minuut was het alweer gelijk. Het was Age Hains Boersma die profiteerde van zwak verdedigen van MSC. Vlak voor rust nam MSC weer een voorsprong. De op de linkerflank naar binnen gesneden Jos Fidom schoot prachtig raak in de verre hoek.

SWZ Boso Sneek voerde na rust de druk op, maar een onverzettelijk MSC gaf geen krimp. De duels werden vol aangegaan en gewonnen. Dat leverde ook de 1-3 van Nick Koster op die op aangeven van Jos Fidom goed doorging en Van der Meulen te snel af was: 1-3. MSC leek door te drukken. Het kreeg daar ook de kansen voor. Toch was het Sneek dat uit het niets de 2-3 scoorde. Het maakte de laatste tien minuten superspannend, maar de wit-zwarten hielden stand en veroverden zo drie belangrijke punten.