SVBO heeft vanmiddag een fikse kater opgelopen thuis tegen het Meppeler MSC. Er werd verloren met 0-2. De overwinning van de Meppelers was gewoon verdiend.
MSC begon beter en feller aan de wedstrijd dan SVBO waardoor het ook meer balbezit had. SVBO verdedigde paniekerig uit en maakte het zichzelf onnodig lastig door de ballen niet op tijd weg te werken. MSC kreeg twee keer een vrije bal vlak bij de 16 van SVBO maar beide keren vlogen de ballen in het vangnet. SVBO wist er heel af en toe nog is uit te komen en de gevaarlijkste man was Sunno Dekker. Hij zag zijn inzet met links net naast gaan. Na ongeveer een half uur kwam MSC dan verdiend op 0-1. De bal werd simpel binnengetik door Jeffrey Veldbergt. Daarna werd SVBO wakker en ging het wat meerin de aanval maar wist weinig in te brengen tegen het fysieke MSC dat de meeste duels won van SVBO. 0-1 was ook de ruststand en SVBO moest uit een heel ander vaatje tappen wilde het winnen van MSC.
Na de thee startte SVBO wat beter en zocht het meer de aanval op, maar wederom wist SVBO weinig grote kansen te creeren. Een vrije bal van Toin Loves kwam in de muur en verder een paar corners waar SVBO ook geen groot gevaar mee kon stichten. MSC loerde in de tweede helft op de counter maar die kwam er ook niet vaak uit of de kansen werden niet goed uitgespeeld. Een actie van Nick Klingenberg leidde tot een corner. Klingenberg raakte in de clinch met Martin de With en beiden konden vertrekken.  SVBO ging alles of niets spelen en speelde achterin 1 op 1. Tien minuten na de eerste twee rode kaart viel de derde. Ralf Herbers werd weggestuurd na zijn tweede gele prent. Daarna had MSC een paar keer de kans om de voorsprong te vergroten. Maar één keer de lat (Heskamp) en twee keer de paal (Bollen)voorkwamen dat MSC de stand op 0-2 zette. Ook met een man minder probeerde SVBO het nog wel maar het lukte niet. De wedstrijd leek op 0-1 af te gaan maar in de 89e minuut werd het toch 0-2. Een overtreding in de zestien meter van SVBO werd de uitstekend leidende scheidsrechter Holties bestraft met een penalty en een rode kaart voor de duwende doelman Lennon Ebeltjes van SVBO. Menno van Dam voltrok het vonnis: 0-2.