MSC speelde een moeizaam duel en opereerde slordig. Het kwam door Jeroen Kleene nog wel op 1-0 in de 23e minuut, maar hielp vervolgens de bezoekers in het zadel. Defensief ging de thuisploeg in de 43e minuut in de fout waardoor Dave Bus de gelijkmaker aan kon tekenen, 1-1. Drie minuten na rust nam Longa’30 zelfs een voorsprong via Freek Heijnsbroek. Hij profiteerde opnieuw van geschutter in de MSC-defensie, 1-2. MSC schrok wakker en kwam via Jos Fidom in de 58e minuut op gelijke hoogte, 2-2. De spits stak bij het weglopen na de goal zijn middelvinger op en kreeg rood van de scheidsrechter. De te zware straf maakte exrta krachten los bij MSC dat er een schepje bovenop deed. In extremis won de koploper want in de slotminuut werd een lichte overtreding binnen de zestien beloond met een penalty. Camiel Fidom bleef koel en bezorgde zijn ploeg drie dure punten.

Klik op de foto van Leo Blom voor diens reactie na afloop van de wedstrijd.