Het bestuur van MSC is er in geslaagd een opvolger te vinden voor verenigingssecretaris Jan Schoemaker. In de persoon van Jeanet Veldman wordt de vacature in het Dagelijks Bestuur ingevuld. Enkele maanden geleden gaf Jan Schoemaker die sinds eind 2016 deel uitmaakte van het DB van MSC te kennen vanwege fysieke ongemak afstand te willen doen van de positie van secretaris. Wel overweegt hij in een andere positie aan te blijven als bestuurslid.

In de persoon van Jeanet Veldman (56) denkt het bestuur een waardig opvolger voor Jan gevonden te hebben. Zij is natuurlijk geen onbekende binnen de vereniging. Toen haar kinderen nog actief waren bij de vereniging, was Jeanet als secretaris al zeer actief in de Jeugdcommissie. Ook had zij de leden- en contributieadministratie onder haar hoede.

Wedstrijdsecretaris

In het kielzog van zijn echtgenote Jeanet keert ook Wubbo Veldman (61) terug bij de vereniging. De man die enkele jaren langs de lijn stond bij de jeugd van SC Heerenveen, volgt Klaas Drenth op als wedstrijdsecretaris. Ook gaat daarna bij JO19-1 aan de slag als assistent-scheidsrechter.