Zaterdag begonnen de dames sterk aan de wedstrijd kleine kansjes kwamen er voor Michelle en Shanna maar deze kansen gingen er nog niet in. CSVS kon elkaar makkelijker vinden maar die leverde voor de uitploeg geen uitgespeelde kansen op. Na ongeveer 20 min in de 1e helft kwam Rachel erin voor Elise.  MSC komt na 25 spelen op 1-0 een diepe bal op Michelle wordt voorgeven op shanna die de bal in 2e instantie binnen schiet. CSVS krijgt dan een vrije trap op de rand van de 16 meter maar dit levert niks op, de bal wordt in de handen van keepster Grietje geschoten. MSC komt nog voor rust op een 3-0 voorsprong, het is 2x Michelle die het net weet te vinden. In de rust wordt Elien gewisseld voor Annet. Waar gedacht werd dat CSVC druk zou gaan zetten op de helft van MSC om nog wat aan de stand te veranderen gebeurde dit eigenlijk totaal niet, en kon MSC doorgaan met waar het geëindigd was voetballen. In de 60emin komt MSC op een 4-0 voorsprong. Een overtreding op de rand 16m wordt door dimitra langs de muur in de kruising geschoten. Hierna verslapt MSC wat, gepruts op de achterlijn levert balverlies op en de spits schiet van de 11m onhoudbaar in de kruising. 5 min later staat het opeens 4-2 als na een vrije trap de bal via de muur weer in kruising verdwijnt. MSC komt echter niet meer in gevaar en komt in de slotfase zelfs nog op 5-2 door een terecht gegeven penalty die door Rachel wordt binnen geschoten. Aankomende zaterdag zijn de dames vrij. Woensdag 1 mei komt Olde Veste op bezoek. Er wordt dan gespeeld voor de beker de winnaar plaats zich voor de finale dag in haren op zaterdag 1 Juni.