Na 5 minuten trok MSC de wedstrijd naar zich toe. Kirsten kreeg een enorme kans, liep alleen door op de keepster en bracht met een lob de bal keurig over de keepster, maar de bal ging helaas naast. HZVV kwam ook iets beter in het spel en kreeg wat kansjes, maar Annet of de verdediging bleef makkelijk overeind. Bij een aanval van MSC kwam de bal bij Kirsten terecht, ze schoot goed in maar helaas weer naast. HZVV kwam, omdat wij vergaten te scoren op 0-1. Bij een aanval van MSC werd de bal overgenomen door HZVV, omdat posities aan MSC kant niet overgenomen werden, kon de linksbuiten alleen op Annet aflopen en beheerst de 0-1 scoren. MSC dat een te laagbaltempo hanteerde kwam nog een aantal keren goed weg. Annet moest een aantal keren ingrijpen. Terwijl Annet verblind werd door de laaghangende zon, werkte ze een voorzet vanaf de linkerkant toch nog naast het doel. Een corner van Veerle belandde in de 44e minuut bij Nicole, die beheerst de 1-1 binnen werkte. Waarna de vrouwen aan de thee mochten.

In de 2e helft ging het eigenlijk gelijk op. Kansjes over en weer.Veerle zette met een mooie steekpass Kirsten vrij, maar gleed uit op moment van schieten. Layla kreeg na 65 minuten de bal op het middenveld en schoot diagonaal van dertig meter op doel, de bal verdween precies in de kruising en gaat zeker meedingen voor doelpunt van het seizoen in de 1e klasse B. MSC kwam dus op 2-1. Na 75 minuten was daar de rentree voor Suzanne Fijnheer. HZVV geloofde nog in een gelijkspel en MSC kwam met de rug tegen de muur te staan. Echte kansen kregen ze niet tot de 84e minuut, in plaats van eenvoudig de bal weg te werken werd de bal een aantal keren half geraakt waardoor die uiteindelijk bij een HZVV speelster kwam en droog de 2-2 tegen de touwen schoot. De laatste kans was voor HZVV, maar Kem kon de bal van de lijn halen. De scheidsrechter had genoeg gezien en floot af.

Via deze weg willen we Kees Veelo wederom bedanken voor het maken van de foto’s. Deze zijn te zien onderaan dit verslag. En” last but not least” Houssin bedankt voor het vlaggen.

Tekst: David Bottenheft
Foto’s: Kees Veelo