Vanwege blessures van Veerle, Karin en Elise heeft de trainer behoorlijk moeten puzzelen voor de opstelling, dit was toch wel aardig gelukt en we begonnen dan ook goed aan de wedstrijd.

Er werd van achteruit lekker getikt en hier en daar waren goede combinaties te zien. Pas na 20 minuten was daar dan eindelijk de 1-0. Door een prima actie van Michelle weet ze de achterhoede een voor een op het verkeerde been te zetten en geeft de bal goed voor. Irene is alert bij de tweede paal en tikt beheerst in!
Toch wordt het spel wat rommelig en wordt er op een te laag tempo rondgespeeld. We zijn telkens een stapje te laat en hierdoor kan Wispolia/Udiros goed op de been blijven.
Gelukkig doorbreekt Rachel dit slappe spel na ruim een half uur spelen. Met een enorme pegel knalt ze de 2-0 binnen. We kunnen nu wel stellen dat dit haar specialiteit aan het worden is ;)

Met een 2-0 voorsprong gaan we de rust in.

Trainer Arjan is uiteraard blij met de voorsprong maar niet blij met ons spel. Volgens hem is het een van onze slechtste wedstrijden tot nu toe. Er is weinig beleving te zien bij velen van ons. Dit moet beter!  Vol goede moed gaan we het veld weer in.
Een perfecte lange bal van Rachel op zus Michelle is het begin van de 3-0. Michelle weet de bal tegen de touwen te rammen.
Het spel is nog steeds niet geweldig maar de meiden weten elkaar wel steeds beter te vinden. Na een rush van Michelle brengt ze de bal met een strakke voorzet voor het doel. Bianca stond klaar om af te werken maar de verdediger is haar al voor. 4-0.
Ook Vera weet hierna nog te scoren van net buiten de 16 meter. Beheerst legt ze de bal in het hoekje. 5-0.
Rachel krijgt het nog een keer op de heupen en legt de bal over 40 meter panklaar voor Michelle en weet nogmaals te scoren. 6-0.
Nummer 37 voor Michelle!  Nog 3 goals en ze krijgt haar welverdiende en beloofde PSV shirt van David.

We willen graag Nienke van de C2 en Karin en Alieke van Vr3 bedanken voor het meedoen! Nienke heeft de hele wedstrijd gespeeld en stond als een echte ervaren speelster te voetballen op de rechtsback positie! Grote klasse!

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Read Swart op het programma. Om 14.00 u wordt er afgetrapt in De Knipe.