Niet veel later nog een goal na een individuele actie van Michelle Boekweg die de bal afgeeft op Willeke de Boer die haar 2de maakt 3-0 (21ste minuut). Tussen de doelpunten zit weinig tijd maar goed voetbal. In de 27ste minuut schiet Michelle Boekweg de 4-0 erin. Toen kwamen we erachter dat Willeke de schoenen verkeerd om aan heeft gedaan. Voor open goal schiet ze naast. Dit had haar hattrick kunnen zijn. Het is haar vergeven, ze heeft er al 2 gemaakt. In de 32ste minuut een doelpunt van onze aanvoerdster Nanne Jans. Hoekschop, uit de tweede instantie legt Michelle Boekweg hem goed klaar voor Nanne 5-0. Gauw daarna een eigen doelpunt door goed storend werk van Bianca Denekamp waarbij de tegenstander niet meer geconcentreerd bleef en fouten ging maken zo de 6-0. Na lang niks hoeven doen minuut 40 waarin Grietje Ten Hoor ook een bal mocht halen. Een paar minuten voor rust laat Veerle Ulrich de tegenstander even zien hoe je een bal vanaf 22 meter de goal in laat draaien. 7-0 dit is ook de rust stand. Tijd voor Thee. In de rust is de opstelling veranderd, we gaan 4-2-4. Maaike Gommans komt erin voor Amber Knoop op de rechtsvoor. Irene Rodermond maakt plaats voor Vera Sieljes die naast Veerle komt te staan op het middenveld. Janine Kelder gaat eruit voor Karin Bouwman op de rechts back. Sinds 2 weken hebben we een mascotte erbij. Marley, het hondje van Veerle en Irene die ook weer aanwezig is. 47ste minuut komt de eerste kans weer voor ons. Helaas schiet Bianca Denekamp op de paal. 2 minuten later in de 49ste minuut uit een ingestudeerde corner maakt Bianca Denekamp nu wel een goal 8-0. Veerle Ulrich op Michelle Boekweg die koelbloedig de 9-0 in ons voordeel maakt. Opnieuw Veerle op Michelle die hem breed legt voor Bianca die de 10-0 maakt. Ons 49ste doelpunt. Zou de 50ste nog gemaakt worden deze wedstrijd? Ja hoor, 10 minuten voor tijd schiet Veerle vanaf 20 meter de bal in het doel. De keepster van de tegenpartij breekt haar vinger dankzij dit schot. Zij kan niet meer verder en na kort overleg met de scheidsrechter wordt de wedstrijd 6 minuten eerder afgefloten. Veerle maakte ons 50ste doelpunt en Grietje heeft nog steeds de 0! Goed gedaan dames. Na deze 11-0 overwinning staan we nog maar 1 wedstrijd achter op de koploper waar wij volgende week naar toe moeten.