De dag begon al goed, met een heerlijk zonnetje mochten de dames aftrappen tegen De Blesse VR1 op het hoofdveld.
Opstelling: Grietje, Karin, Nanne, Irene, Janine, Selina, Veerle, Amber , Bianca, Michelle en Rachel. Wissels: Maaike Willeke en Myrthe.

MSC moest even wennen, de ballen werden vooral hoog gespeeld en het liep nog niet helemaal soepel, maar na ongeveer tien minuten had MSC de smaak te pakken. Na een goede aanval van MSC, wordt het schot van Bianca gepakt door de keeper van De Blesse. Niet veel later krulde Michelle de bal mooi vanaf 20 meter, maar ook hier zat de keeper van De Blesse goed bij. Ook kregen de dames vele aantal corners, hier zat Nanne er goed bij, maar haar kop actie wordt van de doellijn afgehaald en ook gaat haar schot net over. Nanne is niet de enige die overschiet vandaag, want Selina en Bianca wilden het ook nog even spannend houden. MSC wordt een beetje onrustig, want de bal wil er echt niet in. De doelpuntenregen, wat de dames tot nu toe gewend waren, liet nog even op zich wachten. Gelukkig bleef de coach van de dames van MSC, ondanks de vele kansen, zijn vertrouwen uiten. Met woorden als “Hij komt vanzelf wel dames” riep hij de dames toe vanuit de kant. De Blesse probeerde ook het eerste doelpunt te scoren, maar gelukkig bleef de verdediging en grietje opletten en liet De Blesse niet scoren. De dames bleven druk zetten en in de 40e minuut was het eindelijk zover: Rachel schiet diagonaal de 1-0 binnen. De ruststand is dan ook 1-0.

Na een praatje van de coach en een paar wissels, stonden de dames van MSC weer fris en gefocust op het veld. De dames van De Blesse, waren blijkbaar niet zo erg gefocust als MSC, want al na 15 seconden schoot Rachel de 2-0 binnen! Na 15 minuten schoot Veerle maar eens en helaas werd dit schot geblokt door de keeper, maar gelukkig stond Michelle precies op de goede plek en schoot draaiend met haar linker de bal in de goal. Je kon goed merken dat MSC de overhand had. De Blesse kreeg minder kansen dan de eerste helft en de passen kwamen ook minder goed aan. MSC maakte hier goed gebruik van en Veerle had de smaak goed te pakken. Ze draaide, kapte, draaide, kapte en schoot de bal erin. 4-0. Niet veel later liet ze vijf tegenstanders haar rugnummer zien en gaf goed af op Michelle, die de 5-0 inschoot. Ook was het voor Rachel een mooie middag, haar derde treffer, werd na goed voorbereidend werk van Michelle, ook gemaakt. Stand: 6-0. Het laatste doelpunt werd in een van de laatste minuten erin geschoten door Selina. Eindstand 7-0. Al met al dus een geslaagde middag!

Aanstaande zaterdag speelt vrouwen 2 uit om 12:15 uur tegen Read Swart.