De opstelling van vanavond: Willeke, Karin, Lisa, Nynke, Janine, Michelle, Veerle, Rachel, Amber, Irene, Nathalie. Karin Koelmans begon vanavond op de bank.
MSC begon voortvarend aan de wedstrijd. Meteen vanaf de aftrap werd er goed gevoetbald. Na achttien minuten viel dan ook de eerste goal. Nathalie kon de bal binnenschieten na een goede voorzet vanaf de linkerkant. Ongeveer twee minuten na de 1-0 werd Veerle neergehaald vlak buiten de 16 meter. Hierop volgde een vrije trap die Veerle zelf beheerst in het doel schoot. 2-0.
Wij bleven elkaar goed vinden en de bal werd rustig rondgespeeld tot er weer een gat gevonden werd.
Na een half uur spelen maakte Rachel een één-twee met de paal en kon haar eerste goal van de avond  maken, er volgden er nog meer.
Rachel was op dreef en ging een goede combinatie met haar zus Michelle aan, Michelle kon hieruit scoren, stand 4-0. De 5-0 was een schitterende goal van Michelle.
Voor rust werd er nog twee keer gescoord. Lisa gaf een mooie pass op Rachel en zij mocht de 6-0 op haar naam zetten. Vlak voor het rustsignaal zet Veerle Irene helemaal vrij voor het doel, zij scoort de 7-0.

In de rust hebben we genoten van een heerlijk glaasje ranja en we mochten alweer snel aantreden voor de tweede helft. Doel voor de tweede helft, het goede spel van de eerste helft doorzetten.
Na de rust ging Michelle op doel staan zodat Willeke ook nog kon voetballen.

Het was wel te merken dat Rachel vandaag goed op dreef was, vlak na rust scoort zij de 8-0. Na deze goal kwam Bruchterveld ook aan een doelpunt toe. Zij kregen wat ruimte en konden hiervan profiteren. Een bal van 18 meter afstand in de kruising, Michelle was kansloos.
De laatste twee goals komen (niet heel erg verrassend) ook op naam van Rachel. Eindstand 10-1.

Aanstaande zaterdag spelen wij om 13:00 uur thuis tegen FFS. Hopen dat die wedstrijd net zo goed gaat als deze dan komt het helemaal goed.