Gisteren was het spel van ons niet om aan te zien, vandaag boekten we weer wat vooruitgang. De eerste 15 minuten gaan gelijk op. Beide ploegen krijgen wat kleine kansjes maar de keepers doen hun ding. Het is Veerle Ulrich die ons op schitterende wijze op voorsprong brengt. Van zo’n 20 meter schiet zij de bal onhoudbaar over de keepster heen, stand 0-1. Nog voor de rust komen we op 0-2 een mooie voorzet van Selina Tien en Michelle Boekweg maakt netjes af. De scheidsrechter houdt van tempo want er is vlot rust en een korte rust.

In de rust wordt er nog even gezegd maak snel die 0-3 en 0-4 want er komt onweer aan. We zijn nog geen minuut onderweg of de 0-3 ligt al in het netje, Michelle Boekweg maakt haar 2e van de avond. En ja hoor ook Veerle Ulrich maakt haar 2e van de avond 0-4. De Blesse heeft eigenlijk nog geen fatsoenlijke aanval op kunnen zetten in de 2e helft. Rommelde het al een tijdje nu kwamen er ook flitsen bij en de scheidsrechter besluit af te fluiten i.v.m. de veiligheid. Er wordt besloten dat dit tevens de einstand is. Voor ons kwam dit eigenlijk helemaal niet zo slecht uit. Het was bij sommige spelers ook te zien dat ze de wedstrijd nog in de benen hadden van gister. Al met al een geluk bij ongeluk. MSC de 3 punten erbij en de vrouwen staan weer op hun vertrouwde 1e plek. 3 mei Spelen de dames al om 10.30 uur thuis tegen Read Swart. Nog 4 finale’s te gaan voor deze groep, mochten ze die allemaal winnend afsluiten dan kunnen ze hun kampioenschap vieren.

Opstelling: Grietje ten hoor, Karin Bouwman, Nanne Jans, Maaike Gommans (15e min Irene Rodermond) , Janine Kelder, Michelle Boekweg, Veerle Ulrich, Selina Tien, Willeke de Boer, Bianca Denekamp, Amber Knoop.