Nadat er een teamfoto genomen was, die nogmaals genomen moet worden omdat er een aantal dames niet bijwaren, werd er om 12:30 uur afgetrapt tegen Wispolia. De wedstrijd was nog geeen 3 minuten oud of de eerste goal was een feit. Vera Sieljes gaf de bal aan Bianca Denekamp op de rechterkant, die haar tegenstander uitkapte, goed keek, en de bal keurig opmaat  Selina Tien aanspeelde die alleen haar voet tegen de bal hoefde te zetten 1-0.

MSC drukte door kreeg ook kansen maar de score werd niet opgevoerd, mede doordat de keepster van Wispolia met meer geluk dan wijsheid de ballen tegenhield. Een van de spaarzame tegenaanvallen resulteerde in een tegendoelpunt. De bal werd verkeerd teruggespeeld op Grietje ten Hoor en na wat gerommel achterin schoot Tammy de Vries in eigendoel. 1-1. Kort daarop was het ook rust.

MSC ging een tandje hoger spelen en speelde Wispolia door goed positiespel conditioneel stuk. De bal kwam aan de linkerkant bij Janine Kelder, liep door naar de 16, en legde de bal panklaar op het hoofd van Bianca Denekamp 2-1. Hierdoor ging MSC makkelijker spelen en dat resulteerde in kansen. Selina Tien en Dimi Theocharis hadden het vizier echter niet scherp.

Na een goede opbouw kon Selina Tien doorlopen op de keepster maar inplaats zelf te schieten draaide ze terug, legde de bal op Anouk Blom en die bedacht zich geen twee keer, en schoot de bal met een boog over de kansloze keepster, en maakte zo haar eerste doelpunt van het seizoen. 3-1. Een corner aan de rechterkant werd genomen door Dimi Theocharis, en Bianca Denekamp scoorde haar tweede doelpunt van de dag weer met het hoofd. 4-1.

Met nog vijf minuten te gaan kreeg Wispolia een vrijetrap te nemen op 18 meter van het doel.Deze werd binnengeschoten met een gelukje.4-2

Doordat de  concurrentie verloor, zijn we nu gedeelt eerste. Kortom dames prima prestatie tot nu toe.