MSC begint de wedstrijd goed, er wordt goed over gespeeld en we creëren kansen.  Na twintig minuten wordt de eerste goal gemaakt door Selina, zij gaat een goede een twee aan met Bianca en  passeert de keepster.  Er volgen nog een aantal kansen, maar deze worden helaas niet benut. In de 38e minuut krijgt Veerle na goed storend werk van Amber de bal, zij schiet de bal geplaatst in het doel, 2-0. Twee minuten later maakt Willeke na een goede pass van Selina de 3-0. Ongeveer een minuut later maakt Bianca de 4-0 na een goede pass van Selina. Met deze stand gaan we de rust in.

De tweede helft blijft MSC goed voetballen. In de 50e minuut maakt Rachel de 5-0 na een mooie voorzet van Michelle. De 58e minuut maakt Patricia haar eerste goal van dit seizoen, de stand is nu 6-0. Oostenburg trapt af en scoort bijna direct na de aftrap de 6-1. Myrthe krijgt de kans om haar eerste goal van het seizoen te maken, maar de keepster red in eerste instantie. In de rebound stuurt Veerle drie vrouwen het bos in en maakt de 7-1. Zo’n tien minuten voor tijd maakt Oostenburg 7-2.

Eindstand 7-2. Na de wedstrijd worden de soep en de broodjes klaar gezet in de kantine en sluiten we deze middag samen met onze supporters gezellig af.

IMG-20140223-WA0000

Aanstaande woensdag speelt Vrouwen 2 thuis een oefenwedstrijd tegen Steenwijkerwold dames 1, aanvang 20:00 uur.